Hirdetés

GS Hype - Shaq Fu, Shadowrun Returns, Resident Evil: Revelations

|

Sirius jött ma el hozzátok: Shaq Fu folytatás, Shadowrun Returns érdekesség, Resident Evil: Revelations teszt, FreeCiv móka.

Hirdetés

Új hét, új séró: ebben a szellemben lépett ma kamera elé Sirius, kinek selymes hangja bearanyozza az egyszerű, hírekre szomjazó olvasók estéjét. Ezek volnátok ti.

A Shadowrun Returns fejlesztői jócskán túllépték Kickstarter céljukat, melynek hatására úgy döntötek, hogy kiadnak egy eszközt, amivel bárki könnyedén moddolhatja a játékot. Hát mi ez, ha nem végtelen jóarcság?

Annak eldöntése, hogy ez pozitív-e, csak rajtatok múlik, de a Mine O'Mine bejegyeztette a "Shaqfighter" védjegyet, amit videojátékok készítésénél szeretnének felhasználni. A főszereplő - már csak a játék nevéből ítélve is - a legendás kosaras-nem olyan legendás rapper Shaquille O'Neill lesz, így persze elindultak a találgatások, hogy a sokak számára lelki törést okozó Shaq Fu folytatását üdvözölhetjük-e hamarosan, vagy sem.

Abban viszont egyetérthetünk, hogy a FreeCiv HTML5-be portolása, és ennek következtében a böngészőből és mobilokról futtathatóvá tétele egyértelműen pozitív dolog. Szépen haladunk abba az irányba, hogy lassan már semmit nem kell letöltenünk a gépünkre, elég egy böngésző, és megszűnik a platformok közötti korlát? Pár hónapja utazunk már az efelé vezető úton...

Megkapta első értékelését a Resident Evil: Revelations, az OPM magazin szerint tizes skálán hetest érdemel. Aki ismeri HP kollégánk érdekes elméletét arról, hogy a világmindenségben a tizes skálán mi hol szerepel, az sejtheti, hogy nekünk hogy tetszett az új Resi. Na jó, annyit elárulhatok, hogy az értékelés jobb, mint egy jó ötös. Vegyetek GameStart, abból kiderül a végeredmény. Vagy olvassatok GameStar Online-t. Még.

A mai GameStar Hype végén egy kis meglepetést is találhattok, már csak ezért is érdemes megnézni.

Maradjatok velünk, mert holnap is lesz Hype, és iratkozzatok fel folyamatosan frissülő YouTube csatornánkra, ahol a Hype-ok mellett sok más érdekességet is megtalálhattok. Videókat, főleg.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)