Hirdetés

Top 10 legjobb áprilisi tréfa (videó)

|

Egy napra még a szokásosnál is megbízhatatlanabb lett a Zinternet. Összeszedtük nektek az idei termés legjavát.

Hirdetés

Az utóbbi években már megszokhattuk, hogy április első csodálatos - rendszerint NEM hóviharokkal súlyosbított - napjára a játékvilágban tevékenykedő cégek már majdnem olyan lelkesen készülnek, mint az E3-ra. Idén is mindenki át akart minket verni.

Elég egy pillanatra megfeledkezni arról, hogy milyen nap van és máris a City Interactive-nál kötnek ki a Mafia 3 jogai és symbianos telefonokra érkezik a Grand Theft Auto V. Rengeteg játékfejlesztő, kiadó és hardvergyártó igyekezett a lehető legkreatívabb módokon átverni minket a tegnapi nap folyamán, és Paca már össze is szedte nektek egy cikkben az összes próbálkozást. Eközben viszont EndreMan pajtásommal bezárkóztunk a stúdióba, hogy egy különleges GameStar Hype keretében megmutassuk nektek, hogy melyik volt a 2015-ös bolondok napjának tíz legmókásabb átverése.

Szerintetek melyik cég nyerte idén április elsejét?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)