Hirdetés

GS Hype - StarCraft II launch party

|

Hétfő este ott voltunk a StarCraft 2 Heart of the Swarm megjelenésének örömére megrendezett bulin. SC2 és Hype rajongóknak kötelező.

Hirdetés

Ez most egy rendhagyó Hype, a szép csokorba szedett hírek helyett egy videós beszámolóval kedveskedünk nektek az SC2 legújabb kiegészítőjének launch party-járól.

Ahogy azt már mind tudjátok, a StarCraft 2: Heart of the Swarm-ot hétfő éjfélkor adta ki a Blizzard és ezt a jeles pillanatot a Meex Games, a StarCraft2.hu és a GameStar méltóképpen kívánta megünnepelni. Aki ott volt, az tudja, hogy remek kis buli volt, aki pedig nem, annak most megmutatjuk, hogy miből is maradt ki.

Itt most nem lesz szó gépigényről, vagy bétákról, sőt, még trailereket sem tolunk az arcotokba, csupán ezzel a Hype-pal szeretnénk megköszönni mindenkinek, aki lehetővé tette, hogy a GameStar is részt vehessen a StarCraft 2: Heart of the Swarm megjelenésének buliján, ahol nem csak a játékot mutattuk be, hanem itt debütáltak kis családunk legújabb tagjai is.

Ti ott voltatok? Szerintetek legyenek gyakoribbak az ilyen rendezvények?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)