Hirdetés

GS Hype - TMNT, Frostbite 3, Xbox One, The Last of Us

|

Sirius mondja a híreket: a Frostbite 3 elképesztő, gyakornokokat keres a GameStar, Ellen Page nem rajong a The Last of Us-ért és kapott egy trailert a Tini Nindzsás csoda.

Hirdetés

A fű zöld, az ég kék, a nők titkolóznak, a GameStar pedig minden nap elhozza nektek a játékvilág legfrissebb híreit. Ez már csak így megy.

Tudjátok ki nincs annyira lenyűgözve a The Last of Us-tól, mint mi? Ellen Page, aki azt fájlalja, hogy a Naughty Dog zseniális játékának kislánya, Ellie, túlságosan hasonlít rá. Van benne valami, de a The last of Us így is egy briliáns játék. Ha nem hiszitek, akkor olvassátok el a tesztet, vagy nézzétek meg a GameStart The Last of Us végigjátszásunkat. 

Az Xbox One sokat javult az elmúlt időszakban, a Microsoft igyekezett elfeledtetni velünk az elmúlt pár hét rossz élményeit, hogy nagyobb önbizalommal promózhassák tovább a next-gen konzoljukat. A játékok mellett végre itt az első periféria is, az Xbox One headset. Hogy tetszik?

A Frostbite 3-at egész egyszerűen látni kell, ahhoz, hogy elhiggyük. A DICE egy videóban magyarázza el, hogy mire is képes a Battlefield 4-et, a Need For Speed Rivals-t és a Dragon Age Inquisitions-t hajtó motorja.

Leonardo, Raffaello, Donatello és Michelangelo hamarosan egy akciójátékban térnek vissza. A Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows trailerből kiderül, hogy mire is számíthatunk majd gyerekkorunk egyik legnagyobb kérdőjelétől. Valljuk be, így felnőtt fejjel elég érdekes a verekedő teknősök koncepciója.

Rengeteg, egyébként teljesen felesleges tudást halmoztál fel a videojátékokról? Túl sok a szabadidőd a nyáron? Szerinted jobban csinálnád, mint mi? Akkor jelentkezz a GameStar gyakornokai közé és mutasd meg mire vagy képes.

Sirius minden másról beszámol nektek, itt, a Hype-ban!

A YouTube csatornánk továbbra is minden mozgóképes csoda forrása marad, ezért ajánlott látogatni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)