Hirdetés

GS Hype - The Bureau: XCOM Declassified, Metro: Last Light, 24

|

Julcsi hírei: gameplay előzetesek érkeztek a The Bureau: XCOM Declassifiedhoz, jönnek a Metro: Last Light értékelések és jövőre ismét képernyőn a 24.

Hirdetés

Ma Julcsi ugrott be két vizsgája között, hogy elmesélje nektek a játékvilág legérdekesebb híreit. Izgalmas videók, értékelések, pletykák és jó hírek várnak rátok a mai Hype-ban. Nézzétek, hallgassátok, szóljatok hozzá.

A GSO-n exkluzív előzetest olvashattok a The Bureau: XCOM Declassified-ról, amiért Paca egyenesen Londonig ment. A taktikai TPS-sé alakult játékhoz két új előzetest is kaptunk, az egyik egy gameplay, a másik pedig a sztoriból ad egy kis ízelítőt. Eddig hogy tetszik?

Kiszivárgott egy videó a Sony next-gen konzoljáról, a PlayStaiton 4-ről, amiben sok csodálkozó szemű ember mellett az új konzol is feltűnik néhány másodperc erejéig. Jól néz ki, csak kár hogy kamu az egész. Akár ilyen is lehetett volna a PS4, és ebben az az érdekes, hogy ezért már érdemes megnézni a videót.

Már csak hármat kell aludni ahhoz, hogy garantáltan szép napra ébredjünk, ugyanis végre megjelenik a Metro: Last Light. Befutottak az első értékelések is a játékról, néhány elég meggyőző szám kíséretében. A GSO-n megtaláljátok Mocsy véleményét is a dologról (katt a fenti linkre). Várjátok már?

Úgy tűnik Jack Bauernek már egy fél nap is elég arra, hogy rendet tegyen a világban, vagy legalább maga körül. Az amerikai Fox bejelentette, hogy jövőre új évaddal tér vissza a 24 című sorozat, ezúttal azonban egyelőre csak 12 résszel. Egy párat azért még kell aludni, míg Kiefer Sutherlandet ismét viszontlátjuk a képernyőn, ugyanis jövő év májusára ígérik a folytatást.

Újabb előzetes készült az Assassin's Creed IV: Black Flag-hez. A történelmi vonatkozások mellett megismerhetünk néhány új karaktert, például a legendás kalózt, Blackbeard-öt is. A Ubisoft játékának megjelenésére november elseje körül számíthatunk a jelenlegi generációs konzolokra és PC-re. Arról se feledkezzünk el, hogy PS4-re már biztos, az új Xboxra pedig majdnem biztos, hogy szintén jön majd a játék.

Maradjatok velünk, mert indul a Hype, és iratkozzatok fel naponta bővülő YouTube csatornánkra is.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)