Hirdetés

GS Hype - Warface, Deus Ex: Human Revolution, Metro: Last Light

|

Ismét Julcsié a terep: befutott a Metro: Last Light gépigény, Európába látogat az Injustice és gyarapodik a Warface tábora.

Hirdetés

Dicső napra ébrednek holnap a szuperhősrajongók, ugyanis Európába látogat a DC univerzumából táplálkozó Injustice: Gods Among Us. A játék kipróbálható volt az idei PlayIT-en a GameStar standjánál is, szerettük.

A Metro rajongók örülhetnek, kitudódott a Metro: Last Light gépigény, amely első látásra keményebb lehet a vártnál, de a trailerek tanúbizonysága szerint szükségünk is lesz egy erősebb konfigurációra.

A Bethesda újabb misztikus kedvcsinálóval rukkolt elő. A lángoló napraforgók szinte bármit jelképezhetnek, de a Fallout 4-et biztosan nem...

A Crytek ingyenes lövöldéje, a Warface ezzel szemben pozitív töltetű hírekkel szolgált, Oroszországban hatalmas népszerűségnek örvend, még Zimbabwéban is ez a menő. Nálunk pedig a GameStar Hype a trendi, nézzétek csak:

Ha tetszik a műsor, nyomás feliratkozni a GameStar YouTube csatornájára, így nem maradtok le semmiről:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)