Hirdetés

GS Hype - Xbox 720, Call of Duty: Ghosts, Poker Night 2

|

Julcsi mai hírei: hamarosan bejelentik az Xbox 720-at, kiszivárgott a Call of Duty: Ghosts borítója és már elérhető a Poker Night 2.

Hirdetés

Van egy jó és egy rossz hírünk. A jó: a Pizza Hut és a Microsoft összedugta a fejét, és létrehozott egy alkalmazást, aminek a segítségével kontrollerrel rendelhetünk pizzát. Hibátlan, nem? A rossz hír: hazánkban az alkalmazás egyelőre nem elérhető...

A Tesco Direct tegnap puszta véletlenségből feltette a Call of Duty: Ghosts borítóképét internetes áruházába. Valószínűleg véletlenek sora vár még ránk novemberig a játékkal kapcsolatban, azonnal szólunk ha találunk valamit.

Nem ért minket váratlanul a Microsoft azon bejelentése, miszerint hamarosan felfedik az újgenerációs konzoljukat. Május 21-én, itthoni idő szerint 7-kor kezdődik az esemény, ami felett természetesen a GameStar sem tekinthet el: élő rendezvény keretében fogjuk megünnepelni az Xbox 720-at. Részletek hamarosan.

Tegnap már írtunk róla, ma elmondjuk és megmutatjuk a videót, ami a Call of Duty Black Ops II (2) legújabb kiegészítőjének zombis-módjához készült. A videóban a sokat emlegetett Mob of the Dead egyik maffiózója osztja meg velünk érzéseit, amin mi egy kicsit meglepődünk, aztán nevetünk és végül titokban elérzékenyülünk.

Az Xbox Live-on már elérhető a jól ismert játékkaraktereket felsorakoztató kártyajáték, a Poker Night 2. A Telltale Games ez alkalomból előrukkolt egy launch trailerrel is, nagyon jópofa nézzétek meg.

Maradjatok velünk, mert indul a Hype, és ha már itt vagytok, iratkozzatok fel YouTube csatornánkra is.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)