Hirdetés

GS Hype - Xbox One, Gran Turismo 6, The Incredible Adventures of Van Helsing

|

Julcsié a szó: a Microsoft igyekszik kezelni a helyzetet, kiszivárgott egy videó a GT6-ból, elkészült a The Incredible Adventures of Van Helsing tesztünk.

Hirdetés

A Gran Turismo 6 hivatalos leleplezése még várat magára egy kicsit, de egy zártkörű vetítésen valakinek elfelejtették elvenni a telefonját, úgyhogy idő előtt kikerült egy kis videó a netre a játékmenetből. Nyilván a grafikáról ez alapján nem sokat tudunk elmondani, de nagyon kíváncsian várjuk a hivatalos trailert, ami ezek után már nem várathat sokat magára.

Nem könnyű mostanában Microsoft dolgozónak lenni, erről az Xbox One leleplezése tehet. Phil Harrison egy hivatalos közleményben biztosított mindenkit arról, hogy nem kell félni a Kinect 2.0 szenzorjától, mert az nem arra hivatott, hogy megfigyelje a kedves játékosokat, hanem pusztán szórakoztatási célokat szolgál.

A magyar NeoCore új terepre tévedt a játékvilágban és egy tőlük igencsak szokatlan játékot tettek le az asztalra. Ahogy az a The Incredible Adventures of Van Helsing tesztünkből is kiderül, a játék meglehetősen jól sikerült, ráadásul ár/érték arányban is nagyon jól áll. Részletekért böngésszétek át a GSO-t.

Markus „Notch” Persson meghívást kapott az E3-ra. A meglepő a dologban az, hogy a meghívó egy aranyszínű PS One formájában érkezett hozzá, és ebből kifolyólag már kitalálhatjátok, hogy nem a Microsofttól. A Sony E3 konferenciáján láthatjuk majd viszont a Minecraft alkotóját és biztosan lesz miről beszámolnia.

Nem lesz könnyes búcsú az Xbox 360-unktól. A porosodó, kicsit hangos, kicsit nehéz konzol, amihez immáron hat éve szoros barátság fűz, még további öt évig biztosan használható marad. Legalábbis új tartalom érkezni fog rá, ráadásul nyilván az ára is lemegy egy picit, így a generációváltás küszöbén.

A többit majd Julcsi elmondja nektek, úgyhogy ne menjetek sehova, mert indul a Hype!

A többi csoda a YouTube csatornánkon vár rátok, úgyhogy tessék szépen feliratkozni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)