Hirdetés

GS Live 2. szezon 17. adás felvételről

|

A tegnapi adás - már ma! Szóval itt az ismétlés, nézzétek jól meg!

Hirdetés

2. évad 17. rész, csak Nektek, nem csak most, de csak itt!

Voilá:

Nem csak egy új online játékszolgáltatásról, a Gaikai-ról volt szó, hanem mazur például beszélt a Torchlight XBLA verziójáról, Disorder és Endreman egy játékos egeret mutattak be, láthatjátok továbbá a legújabb, márciusi GameStar-t is, az adás végén pedig a szokásos kérdezz-felelek. Vidámság, móka, kacagás, hihetetlen technikai eszközök, sok okosság és persze az elmaradhatatlan GS Live hangulat.

Mindenkinek kellemes szórakozást kívánunk, jövő héten érkezik a 2. évad 18. része, lassan elérjük a 22 részes álomhatárt. Persze csak a külföldi sorozatoknál az, mi lepipáljuk őket, a Ti segítségetekkel, amit köszönünk szépen. Tartsatok velünk jövő héten is, legjobbakat!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)