Hirdetés

GS Live 2. szezon 19. adás felvételről

|

Aki lemaradt volna a mai részről, ne búslakodjon, itt az ismétlés!

Hirdetés

Tudod, hogy nem aludnál ma rendesen? Kimaradt valami az életedből? Tudod, hogy valami hiányzik, de azt nem, micsoda? A válasz: GS Live! Méghozzá a mai adás, de ne aggódj, csak meg kell nézned az ismétlést és minden rendben lesz.

Örömömre szolgál bemutatni a GS Live második évadának tizenkilencedik részét, melyben ismét sok érdekességet tudhattatok meg:

Láthattok Homefront előzetest, NFS Shift 2: Unleashed videótesztet, alaplap bemutatót, kerekasztal beszélgetést a Duke Nukem: Forever újabb késlekedéséről, valamint sok-sok kérdésre adott választ, főleg az alkatrészek világából. Mindenkinek kellemes szórakozást kívánunk, és ne felejtsétek: jövő héten ugyanitt, ugyanekkor GS Live 2. évad 20. adás!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)