Hirdetés

GS Live 2. szezon, 5. adás felvételről - Tron orrba-szájba!

|

Fókuszban a Tron, de azért a Blizzard kataklizmájáról sem feledkeztünk meg.

Hirdetés

Egy héttel ezelőtt végigjátszottuk a Tron: Evolutiont, így most a játékot forgalmazó CD Projekt képviseletében Szeder Andrást faggattuk róla. Pár napja pedig megtekintettük a Tron: Örökség filmet is, amiről szintén megosztunk Veletek pár gondolatot. A szokásos hardverözön előtt pedig arról értekezünk, milyen változásokat hozott a WoW világába a Cataclysm kiegészítő, s hogy jó-e ez nekünk, avagy sem.



Mostantól USTREAM mellett már a tv.gamestar.hu videómegosztón, a GameStar Youtube csatornáján, holnaptól pedig Silverlighton is megtekinthetitek a felvételt. Ha pedig archiválni szeretnétek, annak sem lesz akadálya, a GS Live adásait HD formátumban tettük letölthetővé és tesszük majd a továbbiakban is.





 

Update:

Itt van a myshowroom verzio is:

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)