Hirdetés

GS Live adás MA! - Élő harcművészet és anime - Japán különkiadás!

|

Harcművészeti bemutató és manga képregények ma 17:00-kor!

Hirdetés

Csütörtök van, aminek köszönhetően ma is egy új és tartalmas GS Live adást izgulhatunk végig, ami mellesleg látványban sem fog hiányt szenvedni.

A mai, keleti filozófiának szentelt adásban a 2010. április 9-11 között Debrecenben megrendezésre kerülő XXIII. Kendo Európa-bajnokságot és Japán Kulturális Napokat ünnepeljük, amelyek örömére mi is kivonulunk a cívisvárosba egy GameStar Nyílt Nap ürügyén! Bizony. Tovább merülve a Japán életérzésben a Goodinvest Kft képviselőjét is vendégül látjuk, aki nem felejti majd otthon a Magyarországon ritkaságszámba menő anime képregényeit. Kendós vendégeink ezalatt pedig örömmel mutatnak be néhány látványos (és reméljük senkire és semmire nem káros) figurát ebből a kiváló sportból. Továbbá játéktesztek, öröm, móka, kacagás... Ma 17:00-kor GS Live élőben! Kapcsolj ránk!

Előző részek tartalmából:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)