Hirdetés

GS Live adás ma! - Retro játékok és játékgépek

|

Vendégünk Képes Gábor a Közlekedési Múzeumból, aki a nemrég nyílt videojáték-történeti kiállításról érkezik

Hirdetés

Régi korok szelleme járja ma át a GS Live stúdióját, ahol hamarosan megidézzük többek között a Commodore 64 Atari 2600, ZX Spektrum konzolok és a rájuk elkészült legendás játékok szellemeit.

Eheti vendégünk Képes Gábor a Közlekedési Múzeumból, aki melegében érkezik majd a nemrég megnyílt és nálunk is népszerűsített videojáték-történeti kiállításról. És ami a legjobb: nem érkezik üres kézzel. Sőt! Időközben mi is felmentünk a padlásra és leporoltunk pár matuzsálemi korú masinát. Hogy melyek ezek pontosan? A mai GS Live adásból kiderül! Ahogy az is, tényleg olyan jó játék-e a Super Mario Galaxy 2? Ma 17:00-kor kattanjatok ránk!

 

Kérdéseiteket a megszokott módon e-mailben tehetitek fel - a GS Live kérdések e-mail címe:
gslive (kukac) idg.hu

Itt, a topikban mindenki csevegjen bátran: de kérdezni légyszives e-mailben kérdezzetek, mert 200-300 kommentből meglehetősen nehéz a kérdéseket kiszedni...
Kérdezni a műsor előtt és alatt lehet - egészen a műsor végéig.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)