Hirdetés

GS Live adás ma - Vendégeink hamarosan összecsapnak!

|

Le ne maradjon senki a mai GS Live adásról!

Hirdetés

Percek kérdése, és pontban 17:00-kor felvillan az ON AIR lámpa és elkezdődik az eheti GS Live adás, amelyben két ifjú titán lészen vendégünk.

Tegnapi felhívásunkra sokan jelentkeztetek, de csak két igazi gémernek adatik ma meg, hogy eljőve hozzánk főszerepet kapjanak a mai Live-ban. Teljesítményük után a jutalom sem marad majd el, ahogy lesznek játékteszteink, hardverblokkunk, GameStar Tábor beharangozó, és sok-sok öröm, móka és kacagás. 17: 00 GS Live különkiadás mazur vezénylésével.

FONTOS! Mindenki kedvenc Gyuja jelenleg szupertitkos küldetésen van külföldön, ezért ma mazur ragadja magához a mikrofont és a figyelmeteket! A kérdéseiteket a műsorral, játékokkal, hardverekkel, vendégeinkkel kapcsolatban ezért kivételesen az mviragh@idg.hu címen tehetitek fel, akár már most! A tárgynak mindenképp ezt írjátok: „Kérdés"

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)