Hirdetés

[Befejeződött] GS Live harmadik szezon tizenkilencedik adás, ma délután ötkor!

|

Apró technikai jellegű szünet után szokásos formájában és extra hosszú kérdezz & Felelekkel jelentkezik a GS Live.

Hirdetés

Az előző hetekben videóstúdiónk leterheltsége miatt nem tudtuk a szokásos GS Liveokat elkészíteni, de most eljött az idő - ma este a szokott helyen és időben, azaz 5 órakor GS Live!

Ma Ratchett and Clank nap lesz - a PlayStation exkluzív platformerről beszélünk a kerekasztalban, megmutatjuk nektek a játék történelmét és a legújabb részből, az All 4 One-ból is előzetest adunk. Emellett Disorder egy Xbox 360 perfiériát mutat be, amelyet a razer készített. S végül a legfontosabb - bepótolandó az elmúlt hetek kiesését extra hosszú Kérdezz & Felelek szekciót tervezünk, hiszen rengeteg kérdés bennetek maradhatott az elmúlt időszakban. Szokás szerint itt, a topikban lehet kérdezni, és nagyon örülnénk, ha érdeklődő hozzászólásaitokat a "Kérdés:" szócskával kezdenétek, hogy meg tudjuk különböztetni a többi hozzászólástól. 

Akik nehezen bírják este ötig, azoknak addig is itt az előző adásunk:

Várunk benneteket ma, öt órakor!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)