Hirdetés

[Végetért] GS Live - ma délután ötkor jön a 19. adás!

|

Ma csütörtök van, Árpád napja, s aki még nem tudná - GS Live nap!

Hirdetés

A szokásos helyen és időben, azaz 17 óra nulla-nulla perckor jelentkezünk majd.

Mai kiadásunkban három játékkal is foglalkozunk - a Homefront és a Shift 2: Unleashed tesztjei és elemzése után egy kerekasztalbeszélgetést tekinthettek meg, amely a Duke Nukem Forever újabb "rövid" csúszásával foglalkozik. DisOrder, akit átneveztünk Dislike-ra egy elképesztő dögös gamer alaplapot mutat be. A műsor végén pedig jön a szokásos kérdések - válaszok szekció, amelyben ezúttal Disorder lesz a vendég - ezt kihasználandó MA érdemes hardveres kérdéseket feltenni, bár természetesen mindenféle kérdést szeretettel várunk.

Arra szeretnénk titeket megkérni, hogy amennyiben kérdezni akartok, itt, a topkiban tegyétek meg és kérdéseiteket a "Kérdés:" szócskával kezdjétek a könnyű felismerhetőség maitt.

Étvágycsinálóként íme, a múlt heti adás_

Akkor ma ötkor, a monitorok előtt!!!!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)