Hirdetés

GS rajongói oldal - Tőletek, Nektek!

|

Öröm és boldogság látni, hogy egyesek mit meg nem tesznek kedvenc magazinukért, pontosabban olvasótársaikért... Néhány lelkes fiatal most úgy döntött, készít egy weboldalt, ahol a GameStarral foglalkozó rajongói anyagok kapnak helyet. Félreértés ne essék, nem magunkat akarjuk fényezni, az ott található összes tartalom a készítők, vagyis olvasóink műve, nem önfényezés céljából tudósítunk róla, hanem mert megkértek minket. Peace, és sok sikert kívánunk! :) "Június elsején, vagyis ma indult el a GSFAN oldal, amely a magyar GameStar magazinnal kapcsolatos anyagok, információk kapnak helyet. Videókat, képeket, és egyéb más jóságokat egyaránt. Az oldalon még elég kevés a cucc, de a segítségetekkel egy folyamatosan frissülő portált hozhatunk létre. Annyit szeretnénk kérni Tőletek, hogy küldjetek bármit, amit szerintetek fel tudnánk használni a tartalom bővítéséhez. Részleteket az oldalon találtok. Reméljük, elnyeri tetszéseteket az oldal, melyet egyébként a gsfan.cjb.hu címen érhettek el. Köszönjük szépen! /GSFAN TEAM/"

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)