Hirdetés

GS1000 - Minőség és professzionalitás a Zalmantól!

|

A főként minőségi hűtéseiről ismert Zalman az elmúlt napokban mutatta be legújabb gépházát, mely igen meggyőző külsővel és belsővel kecsegtet.

Hirdetés

A letisztult formavilágú házat a meglepő kialakítású „front" teszi érdekesebbé. Zárható előlap nincs, de van helyette két légbeömlő és 4db 5,25"-os meghajtó hely. Ez utóbbiakba érdemes tehát minőségi meghajtókat, vezérlőket vásárolni, hiszen semmit sem tudunk elrejteni. És persze ez ennél a háznál kevésbé engedhető meg, hiszen az oldallapok is szálmaratott alumíniumból készültek, ami azért nem kispályás.

zalman.jpg

A belsőt tekintve már-már szokványos az elrendezés, ugyanakkor a megszokott szabványok mellett E-ATX-es lapokat is beépíthetünk. Az erre szolgáló tálca alatt helyezték el a tápegységet így kizárva a hát belső légteréből. Gépünk energia forrása egyébként görgős sínrendszeren szerelhető ki és be. A merevlemezes meghajtók rögzítését a házhoz maximálisan illeszkedő eleganciával oldották meg a tervezők! A házról képgalériát és a még több információt itt találhattok!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)