Hirdetés

[GSTV] Áprilisi ajánló!

|

Ez a hét már csak azért is csodálatos, mert most jelenik meg az áprilisi GameStar magazin. Szerencsére volt elég időnk a GSTV e havi műsorát is jól felduzzasztanunk, s így húsvét után is lesz mit néznetek.

Hirdetés

Nem sorolom fel az egész tartalmat, mert három órás műsorról beszélünk, az ajánlóba pedig úgyis beletettem az összes kiemelendő tényezőt. Azért külön megemlíteném például az olvasói tesztet, amelyen e hónapban Balanyi Szilárd, a Quimby együttes billentyűse is részt vett, illetve itt van Lola is, akivel hosszabb interjút készítettünk. Ellátogattunk Rátai Dani feltalálóhoz is, voltunk HP LAN partin, és persze van mélyvíz rovatunk CeBIT-es beszélgetéssel, élő Aréna, no meg persze játékbemutatók dögivel. Jó szórakozást kívánunk! :)



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)