Hirdetés

GSTV archívum - EndWar videóelőzetes

|

A szerver kisebb gyengélkedés után, tekintsünk meg egy archív videót, még júliusból.

Hirdetés

A technika ördöge sajnos belekavart itt a szombati lebzselésbe. Kisebb ideg összeroppanás, és szentségelés után azonban folyatjuk tovább, töretlenül. Most például egy kis videóval, ami ugyan archív, de mivel a játék mostanában jelent meg, talán valaki épp ettől kap kedvet a kipróbálásra. Tom Clancy általában azért jó kis játékokat tesz le az asztalra, és az EndWar sem mondható rossznak.A legfontosabb, és viszonylag mókás újítás jelen esetben a hangvezérlés, ami tökéletesen működik. Az egyetlen probléma vele, hogy esetleg gyanakvó szüleink az elmeosztályra szaladnak velünk, egy elvesztett csata után, amikoron is minden hevesebb vérmérsékletű tábornok közli csapataival lesújtó véleményét. A monitor előtt való üvöltözés azonban hamarosan normális lesz, sőt már most is az, csak eddig nem szoktuk meg, hogy RTS-t is lehet így tolni. Lehet. Nézzétek csak meg.

 

endwartv.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)