Hirdetés

[GSTV] Augusztusban is két órás műsor vár!

|

Sikerült úgy szerveznünk idén is a tábort, hogy pont előtte le tudjuk adni a következő számot. Bár egy kis gond ismét becsúszott, de ez sokaknak jó meglepetés lesz szerintem. Mindenesetre a GS TV időben elkészült, most pedig két percben megpróbáljuk összefoglalni, miért is lesz jó megnézni a hamarosan megjelenő augusztusi számban. A legérdekesebb egyértelműen a Black Hole Games vizit, de említhetném még a World of Warcraft Extravaganza során felvett negyedórányi jóságot, és a Team Fortress Történelmet is. Aki pedig lemaradt Gyu szerepléséről a Fix TV egyik korábbi adásában, az most ezt is megtekintheti.


A film megtekintéséhez 8-as verziójú Flash-lejátszó
és engedélyezett JavaScript-támogatás szükséges!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)