Hirdetés

[GSTV] E3 2006 promó videó

|

No kérem szépen: Az elmúlt időszakban az általatok visszaküldött kérdőívek kiértékelésével foglalatoskodtunk. Azt eddig is tudtuk, hogy kedvelitek a GameStar TV adásait, de nem hittük, hogy ennyire. Éppen ezért igyekeztünk átalakítani, és természetesen kibővíteni a komplett műsort. A most pénteken megjelenő GameStar lemezmellékletén (nagy E3-as logó lesz rajta) egy közel két órás (!) összeállítást láthattok, melynek tetemes részét természetesen az idei E3 tölti ki. Ez utóbbiból készítettünk most nektek egy kis előzetest. Jó szórakozást!


A film megtekintéséhez 8-as verziójú Flash-lejátszó
és engedélyezett JavaScript-támogatás szükséges!
A GameStar TV-ről még néhány szót: a melléklet új rovattal is bővül, és a fejlődés természetesen nem áll majd le. A GSTV egyes blokkjait hamarosan online is megtekinthetitek!

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)