Hirdetés

[GSTV] Exkluzív részlet a Levelupban!

|

Tegnap este a FixTV csatornáján adásba került a 108. Levelup műsora, melyben többek között a júliusi GameStar TV-ben bemutatásra kerülő Invictus gyárlátogatásba is bepillanthattok.

Hirdetés

Fekete Zsombor, a Levelup producere és műsorvezetője a Balaton partjáról tudósított, folytatva az előző adásban megkezdett SceneCone 2007 rendezvény bemutatását, megspékelve a díjazott művek lejátszásával. Ezt követően pedig az e héten megjelenő júliusi GameStar DVD-jén található extra hosszúságú GSTV műsorából is csemegézett. Ezúttal a debreceni Invictus játékfejlesztő stúdióhoz látogattunk el. Aki tehát annyira kíváncsi, hogy nem képes kivárni, amíg az újság megjelenik, kattintson ide, és tekintse meg a 108. Levelup adást! Ja, és egyébiránt a Sudokuról is szó esik, de az már nem a GSTV produkciója :)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)