Hirdetés

[GSTV] Februári ajánló

|

Az ügyesebbek már bizonyára észrevették, hogy felkerült a februári GameStar magazin címlapja, valamint tartalomjegyzéke is. Most pedig betekintést nyerhettek az e havi 2 és fél órás GSTV műsorába is.

Hirdetés

E hónapban a kerekasztal-beszélgetéshez meghívtuk a Black Hole Games (Warhammer: Mark of Chaos) és a Digital Reality (War Front: Turning Point, Field Ops) egy-egy képviselőjét, hogy az RTS játékok jelenéről és jövőjéről beszélgessen velünk. Emellett készítettünk interjút a War Front és a Field Ops vezető dizájnereivel, ellátogattunk egy Logitech gokart rendezvényre, illetve Londonba, ahol a THQ ottani főhadiszállásán mazur kipróbálhatta a STALKER tesztverzióját, sőt még rövid interjút is készített, de erről bővebben majd a magazinban. Ja, és egyébként most a DVD mellékletünk igazi keményfedeles DVD tokban került csomagolásra az újság mellé. Kellemes olvasgatást és nézelődést!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)