Hirdetés

[GSTV] JOINT TASK FORCE PREZENTÁCIÓ

|

Már szót ejtettünk arról, hogy a hazai szaklapok közül egyedül a GameStar volt hivatalos a ma délelőtti Most Wanted Entertainment székhelyén tartott sajtótájékoztatóra, ahol készülő alkotásukat, a Joint Task Force-t mutatták be. ZeroCool még a prezentáció alatt nekilátott élménybeszámolója írásának, ám közben a lényeget videóra is rögzítettük. Így aztán az a fura helyzet állt elő, hogy gyakorlatilag a világon először tudunk Nektek eddig nem látott jeleneteket mutatni erről az ígéretesnek ígérkező stratégiai játékról - ugyanis a Vivendi csinos képviselője - miután megnézte az anyagot - végre engedélyezte annak publikálását. De most félre a marketing dumát, nem célunk arcoskodni, mi csak Nektek szeretnénk jót :) Szóval íme egy négy perces szösszenet a játékról. A prezentáló pontosan azért beszél végig angolul, mert a többi meghívott vendég valamilyen külföldi lapot képviselt. Egy kis angoltudással mindent jól lehet érteni, bár a lényeget leírtuk az élménybeszámolóban. Aki többre kíváncsi, az várja meg az augusztusi GSTV-t, ahol is a tervek szerint egy komplett műsort szentelünk a fejlesztőcsapatnak és játékának - valahogy úgy, ahogy a júliusi lemez mellékleten a Digital Reality-vel tesszük majd.

JOINT TASK FORCE PRESENTATION
(Movie - 55,47 MB)

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)