Hirdetés

[GSTV] Kellemes ünnepeket!

|

Szóval a héten megjelenik decemberi lapszámunk, szokás szerint év végi előfizetői nyereményjátékkal, előfizetői akcióval, Legacy of Kain teljes játékkal, Lineage II Chronicles V trial verzióval, 3 órás GameStar TV-vel... és még sorolhatnám.

Hirdetés

Most szokásunkhoz híven a decemberi GS TV tartalmába pillanthattok bele. Igyekszünk minden exkluzív tutit az online-ra is kitenni azon nyomban, de azért mindig tartogatunk meglepetéseket azok számára is, akik a DVD-n néznék meg egyben a műsort. Ezért most a tömérdek extrát egy műsorba sűrítettük, ami egy majd' másfél órás összeállítást eredményezett a GSTV Extra rovatban. Ezen felül persze megvannak a szokásos, előzetesek, játéktesztek, popup videók, ráadásul mindegyikből több a megszokottnál. Ja és igen, két darab dupla DVD-n fért el ennyi anyag :)



Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)