Hirdetés

GSTV Kvízjáték 3. - Délután négy órakor kezdés!

|

Délután négy órakor kikerül GSTV kvízjátékunk következő rejtvénye, mellyel egy Hospital Tycoon nyerhettek!

Hirdetés

Ma délután pontban négy órakor közzétesszük következő feladványunkat a tv.gamestar.hu oldalán. Reméljük mindenkit időben figyelmeztettünk a megmérettetésre, mely ma 16:00-kor kerül bemutatásra, de még párszor biztosan megemlítjük a délután négyes kezdést. Előző GSTV kvízünk komolyan megizzasztott benneteket, valamivel több mint négy nap kellett megfejtéséhez (ismételten szeretnénk gratulálni mocsi888-nak a helyes válaszokért), bár a könnyűre sikeredett első rész után Flatline megígérte, hogy ezentúl nehezebb feladványokkal készül. Kíváncsiak vagytok a következő GSTV kvízjátékra és nyereményre? Délután négy órakor lessétek a tv.gamestar.hu oldalát a friss rejtvényért. Helyes megfejtés esetén egy Hospital Tycoon üti markotok!


Az előző játék feladványát láthatjátok a videóban!

gstv_kviz2.jpg
 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)