Hirdetés

GSTV kvízjáték 5. - A következő feladványt hétfőn keressétek!

|

A mára betervezett GSTV kvízjáték sajnos elmarad. Hétfő délután a megszokott időpontban azonban közzétesszük!

Hirdetés

Közérdekű közleményünk következik, kérnénk a tisztelt olvasókat, hogy alaposan olvassák el a most következő sorokat, ellenben lemaradnak a következő GSTV kvízjátékról és annak hazavihető nyereményéről. A Januári Online Aréna adásában nyomatékosan felhívtuk figyelmeteket, hogy a GSTV kvízjáték új feladványai minden vasárnap, délután négykor kerülnek posztolásra. A dátum nem változott, azonban a sors kifürkészhetetlensége miatt a mára időzített kvízjáték elmarad és holnap kerül megrendezésre. Hétfőn, pontban délután négy órakor kikerül a következő megfejtendő feladat a GameStar TV oldalára. Addig is készüljetek!

Nyomatékosítsuk még jobban: a vasárnapi GSTV kvízjáték elmarad, a feladványt hétfő délután 16:00-kor hozzuk nyilvánosságra.


Előző játékunk feladványa:

gstv_kviz_5.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)