Hirdetés

GSTV kvízjáték 9 - Worms 4 Mayhem PC nyeremény

|

Nincs vesztegetni való idő! Mindenki rohanjon megfejteni a legújabb GSTV kvízjátékunkat, hiszen az első helyes megfejtő nyer!

Hirdetés

Flatline az elmúlt napokban szorgalmasan bújta emlékeit és az Internet bugyrait, és igyekezett olyan feladványokat összeállítani, melyekre általában szerintem még maga sem tudná a választ. Sikerült neki annyi szent, és a most kezdÅ‘dÅ‘, naponta új játékkal és új nyereményekkel jelentkezÅ‘ GSTV Kvíz Maratonban egy sor piszok nehéz feladvány vár majd benneteket. Ne is húzzuk az idÅ‘t, hiszen kilencedik GSTV kvízjátékunk már él, és aki elsÅ‘nek kommenteli a videóhoz a helyes megfejtést, már viheti is haza a Worms 4 Mayhem PC-s verzióját. Ügyesen!

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)