Hirdetés

[GSTV] Márciusi ajánló

|

A héten jelenik meg a márciusi GameStar, benne több mint kétórás GSTV műsorral. Lássuk, mit tekinthettek meg ebben a hónapban!

Hirdetés

ZeroCool egy manapság igen sokak által érdekesnek talált témát, a kalózkodást járta körül jogi oldalról. Megkérdeztük a szerzői jogvédő szervezet hazai képviselőit, szerzői jogokkal foglalkozó ügyvédeket, az Európai Parlament hazai jogi képviselőjét, illetve játékfejlesztőkhöz is ellátogattunk, hogy teljes legyen a kép.

Szokásos játékbemutató rovatunkat ezúttal ismét a Lord of the Rings Online uralta, ezúttal kicsit más szemszögből. Sokan kértétek vissza a hardver rovatot, így most Mady ismét bemutat pár érdekességet. Extraként pedig két idei lehetséges GameStar táborhelyszínt mutatunk be, illetve az olvasói béta teszten készült felvételekbe is bepillanthattok. Jó szórakozást kívánunk!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)