Hirdetés

GT200: Mégsem akkora csoda?

|

Bár hivatalosan még nem kaphatóak az új GT200 család tagjai, néhány tesztelő igen kiábrándítónak találta az NVIDIA új üdvöskéjét.

Hirdetés

Az Inquirer tömör véleménye az új Geforce kártyákról: nem rossz, de nem is elég jó. Mérési eredményeik szerintük azt bizonyítják, hogy az NVIDIA nem tudta kihozni új grafikus magjából az ígért teljesítménynövekedést. Figyelembe véve az árakat, a fogyasztást, a melegedést, szimplán "dinoszaurusznak" bélyegezték az NVIDIA legújabb fejlesztését. Az ATI kártyák mérési eredményei még váratnak magukra, de nem azért, mert nincsenek, hanem mert a cég még nem engedi azok publikálását. Az Inquirer szerint azonban a GT200 alig nehány esetben tudja legyőzni a 770-es ATI szériát.

 

Nem lesz kétmagos verzió >>>

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)