Hirdetés

GTA 5: a Take Two továbbra is titkolja a megjelenés dátumát

|

A kiadó nemrég a befektetőkkel beszélt a pénzügyekről, de a megjelenésről állítólag ott sem esett szó.

Hirdetés

A Take Two tartja magát a GTA sorozatra jellemző titkolózáshoz, és mukkot sem szól a Grand Theft Auto V megjelenésével kapcsolatban. Szakértők szerint az ötödik rész a kiadó következő gazdasági évében jelenik meg, ami 2012. áprilisától 2013. márciusáig tart. Erre nem nagyon lehet azt mondani, hogy jelentősen leszűkíti a kört, hiszen ez megközelítőleg 365 napot jelent, de ugye ez sem biztos. Egyes elemzések szerint az sem kizárt, hogy a megjelenéssel megvárják a konzolok generációváltását, ami akár még igaz is lehet.

Strauss Zelnick, a Take Two feje mindössze annyit volt hajlandó elárulni, hogy a Grand Theft Auto V fejlesztése gőzerővel folyik, és a Rockstar hagyományainak megfelelően, hasonló sikereket fog elérni, mint elődei. Ebben valóban nincs okunk kételkedni, és az eddig napvilágot látott egyetlen trailer alapján is hihetünk Zelnick úrnak. A pletykák szerint egyébként a játék készítésében MotionScan technológiát is alkalmaznak, de talán ez mindegy is, mert sokan úgy gondolják, hogy azt sem bánják, ha ugyanolyan kinézete lenne a GTA V-nek, mint az előző résznek, csak jönne már.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)