Hirdetés

GTA Chinatown Wars DS teszt

|

GSTV tesztlaborunk legutóbbi vendége a kizárólag Nintendo DS-re megjelent Grand Theft Auto: Chinatown Wars volt.

Hirdetés

Grand Theft Auto: Chinatown Wars tesztünk első néhány percében Mayer gyorstalpaló Nintendo DS tanfolyamán vehettünk részt, melynek keretében megtudhatjuk, miképpen lehet kenyeret szeletelni és sajtot reszelni tapipadon. Az exkluzív megjelenés mellett hiba lenne bemutató nélkül elrohanni, videós portálunkra felszaladt a Chinatown Wars tesztje (korábban felpakoltuk nektek teljes intróját) Mayer és Gyu közreműködésében. Azon kedves olvasóink, akik még nem rendelkeznek a Nintendo marokkonzoljával, betekintést nyerhetnek a hordozható Grand Theft Auto élményvilágába és megtapasztalhatják, hogy DS megjelenés ellenére, bizony kiemelkedő alkotás látott napvilágot. Habár alaptörténete vetekszik a B kategóriás akciófilmekével és nem rendelkezik erőműveket megizzasztó grafikával, értékeit nem külsőségeiben szükséges keresnünk. Hogy miben? Erre ad kimerítő választ Grand Theft Auto: Chinatown Wars bemutatónk.

GTA Chinatown Wars DS teszt  

gta_chinatown_wars_teszt_video.jpg
 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)