Hirdetés

GTA IV - DLC Novemberben?

|

Az RPG-TV infói szerint a Microsoft által egyszerűen csak "őszre" ígért GTA IV DLC egészen pontosan novemberben érkezik.

Hirdetés

A Rockstar bőszen készíti a GTA IV PC-s változatát, közben a játékot Xbox 360-ra megvásároló rajongók egyre hangosabban követelik a beígért letölthető tartalmakat konzoljukra. Az RPG-TV tudósítója egy londoni Xbox-os sajtóeseményen vett részt, amelyen állítólag elhangzott két igen fontos állítás: a DLC novemberben érkezik, és kb. 15 óra hosszú lesz. 15 óra pedig egy DLC-hez képest nagyon sok. Szinte biztosra vehetünk tehát legalább egy új városrészt, de akár egy új kisváros sem kizárt (elvégre a játék megjelenése előtt ilyesmiket ígérgettek).

Grand Theft Auto IV - 105. kp

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)