Hirdetés

GTA IV - Felpörgetett multi móka!

|

Vajon mi tehetné fel a koronát egy jól kidolgozott magányos kalandra? Naná, hogy egy igényes többszereplős mód.

Hirdetés

A spanyol PSM3 magazin volt oly kedves, és lerántotta a fátylat a GTA IV hivatalos multijáról. Nagy hiányosság kiküszöbölésére kerít ezzel sort a Rockstar. Az örömteli hír már önmagában meglepő, ám a játékmódok listáját látva azt kell mondanom, le a kalappal a fejlesztők előtt, hogy minderre sikerült időt és energiát fordítani.

Hangman's NOOSE
Car Jack City
Bomb da Base
Bomb da Base II
Mafia Work
Team Mafia Work
Deathmatch
Team Deathmatch
Turf War
Cops N Crooks
Race
GTA Race
Deal Breaker
Free Mode

 

Grand Theft Auto IV - 13. kp Grand Theft Auto IV - 33. kp



Választott avatárunk nemét, hajzatát, öltözetét, s úgy általában a kinézetét saját szánk íze szerint szabhatjuk. A játékszabályokat a Host állítja fel. Deathmach esetén meghatározza a gyalogosok, a forgalom, a rendőrség és a fegyverkínálat összetételét. A Race és a GTA Race során szintén a Host dönt a feltételekről. Furikázás közben lövöldözhetünk és molotov koktéllal kínálhatjuk ellenlábasainkat. Sőt, akár el is csórhatjuk verdájukat. A Mafia Work és a Team Mafia Work során Kenny Petrovic bérgyilkosaként kell a telefonon kapott utasításokat végrehajtani, mégpedi úgy, hogy egy lépéssel mindig riválisaink előtt járjunk. A Hangman's NOOSE egy kooperatív módban is játszható szóló küldetés, melyben a SWAT egységeivel a sarkunkban kell egy gengszterfőnököt biztonságos helyre kísérni. A Cops N Crooks két csapatra osztja a játékosokat. A zsaruk feladata a bűnözők szökésének megakadályozása. A GPS-nek köszönhetően látják a rosszfiúk mindenkori pozícióját. A sittesekről azonban mindez nem mondható el.

 

 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)