Hirdetés

GTA IV - Jelentkezzen, aki látta őket!

|

A Rockstar vírusmarketingbe kezdett Brooklyn-ban, a GTA IV lassan közelgő megjelenését népszerűsítendő. Az eszköz: körözési poszter...

Hirdetés

Körözzük. Fegyveres támadásért, esetleg drog- vagy fegyverkereskedelemért. Ezek a feliratok díszelegnek azokon a "körözési posztereken", melyek a játék fontosabb karaktereit ábrázolják, és amelyek csendben elkezdtek feltünedezni New York leglakottabb negyedének villanyoszlopain. Lent láthatjátok Nico plakátját, melyen egy éjszakai klubban történt lövöldözés miatt keresik. A leírás szerint "A tettes kelet-európai akcentussal beszél, ami leszűkíti a gyanúsítottakat a környék lakóinak 95%-ára. Még mi sem tudunk letartóztatni ennyi külföldit". További két plakátot ezen a linken tekinthettek meg.

nico_wanted.jpg

A poszterek alján található egy e-mail cím is (tips@Libertycitypolice.com), mely a beérkező levelekre a következő választ küldi:

lcpd.jpg
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)