Hirdetés

GTA IV: már megjelenése előtt elkapkodták

|

A GTA IV már megjelenése előtt hiánycikk, a legtöbb brit online áruház nem tud fogadni további előrendeléseket.

Hirdetés

Valljuk be, mindenki számított rá, hogy hatalmas hisztéria övezi majd a Grand Theft Auto IV április 29-én esedékes konzolos megjelenését, ám a briteknek minden elképzelést sikerült felülmúlniuk. A szigetország vezető online értékesítői ugyanis egytől egyig hatalmas mennyiségű előrendelést kaptak: a GAME nem garantálja az első napi szállítást, míg a GameStation már egyáltalán nem tud több előjegyzést fogadni. Gian Luzio, a Play.com fejese szerint a GTA IV már megjelenése előtt minden idők legkelendőbb PS3 játéka lett, s csak idő kérdése, hogy mikor veszi át az Xbox 360 eladási listák első helyét is...

 

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)