Hirdetés

GTA IV - Miben több a PC-s változat

|

Mint az várható volt, a Rockstar nem csak egyszerűen portolja a GTA IV-et PC-re, hanem néhány remek új funkciót is kapunk

Hirdetés

A Games Conventionön a GTA IV PC-s portjába is betekintést nyerhettünk, s mint kiderült, a játékot számos lehetőséggel bővítik. Természetesen az elvárt módon megnövelik a felbontást: akár 2560x1600 pixelig is felhúzhatjuk (hajrá, szuperszámítógépek... ezt is vagy 5 év múlva fogja bírni egy emberi áron kapható PC :)), növekszik a látótávolság, és a textúrák is nagyobb felbontásúak lesznek.

Grand Theft Auto IV - 106. kp

A grafikai tuningok mellett készül egy visszajátszási lehetőség: a játék folyamatosan rögzíti a legutóbbi 30 másodpercet, és ezt egy gombnyomással bármikor visszajátszhatjuk és megcsodálhatjuk. Ráadásul ugyanilyen könnyedén összevághatjuk ezeket a 30 mp-s jeleneteket egy videóvá, majd azonnal feltölthetjük az alkotást a Rockstar Social Club oldalára.
Javítanak a multiplayeren is, de erről sokat nem árultak el, csak annyit, hogy 16 játékosnál több is összecsaphat majd egymással, és rengeteg szűrési opciót építenek be a meccsek keresésébe, hogy gyorsabban találjunk nekünk tetsző játékokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)