Hirdetés

GTA IV - Minden verzió kap multiplayer támogatást

|

A GTA IV bejelentésekor még arról volt szó, hogy csakis az X360 tulajok örülhetnek extra tartalmaknak. A redmondiak többek között ezt is bukták...

Hirdetés

A hír lényege, hogy nemcsak az X360-as GTA IV tulajok örülhetnek az extra letölthető tartalmak, illetve a játékba bekerül többjátékos módnak. Ez pedig komoly érvágás a redmondiaknak, hiszen a Sony konzolja tör fel, mint a talajvíz.

Pár nappal ezelőtt még csak annyit lehetett tudni, hogy a GTA IV egy komolyan megtámogatott többjátékos móddal is rendelkezni fog. A multiplayer mód a kiszivárgott pletykák szerint deatmatch, teammatch - rendőrök a piti bűnözők ellen -, illetve rengeteg co-op küldetést foglal majd magába, de különleges játékmódokról is csicseregnek, mint a "Deal Breaker," "Bomb da Base" vagy a "Hangman's Noose, de ezekről részletek egyelőre még nem láttak napvilágot.

gtaivnyc.jpg

A Rockstar a Gameindustry.biz-nek adott nyilatkozatában tulajdonképpen jelenleg csak annyit erősített meg, hogy valóban lesz többjátékos módusz és mindkét platformra egyaránt elérhető lesz a funkció. Ezenkívül annyit erősített meg a skót gárda, hogy a letölhető tartalmak se lesznek exkluzívak, így az április 29-én debütáló GTA IV DLC-éi mind PS3 és mind X360-ra is kaphatók lesznek.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)