Hirdetés

GTA IV - Tüntetnek a spanyol taxisok

|

A GTA IV körüli botrányoknak se vége, se hossza. Ezúttal a spanyol taxisok tüntetnek a thaiföldi gyilkosság miatt.

Hirdetés

Korábban már hírül adtuk, hogy egy thai fiatal GTA-zás közben úgy érezte, szeretné kipróbálni a kocsilopást élesben, és megkéselt egy taxist, ami miatt a Thaiföldön megszüntették a GTA IV árusítását. Az esetnek akkora a visszhangja, hogy már a spanyol taxisok is hasonló szankciókat követelnek a játékkal szemben. Egészen pontosan a Katalán Taxis Szövetség főtitkára, Josep Maria Goñi szólította fel a kormányt arra, hogy náluk is tiltsák be a GTA IV-et, mivel a taxisok féltik az életüket.

 

gta_taxi.jpg


Sajnos azonban a helyzet egyre komplikáltabb, ugyanis lassan minden ésszerű és megfontolt "nem a játék tehet róla, hanem az őrült emberek" érvelésre érkezik egy bűneset, melynek elkövetését a GTA-ra kenik. Legutóbb három 15-16 év közötti gerogia-i fiatal molotov koktélokkal dobálózott, majd kijelentették, hogy a készítésüket a GTA IV-ből tanulták meg. A pszichopatáknál a "GTA-ból tanultam" lassan átveszi a "hangok mondták" helyét. Az elkövetőket amúgy úgy találta meg a rendőrség, hogy átnézték a helyi Wal-Mart számláit, és találtak egyet Sprite-os üvegekről, rongyokról és öngyújtó-folyadékról, majd visszanézték a vásárlás időpontjában készült videófelvételt. 
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)