Hirdetés

Grand Theft Auto Online - a kaszinózás ismét rekordszámú játékost vonzott

|

A legújabb frissítéssel bekerült kaszinó az eddigi legtöbb felhasználót sarkallta játékra a Grand Theft Auto Online történetében.

Hirdetés

A Rockstar Games a héten jelentette be, hogy újabb rekordot döntött a GTA Online, ami a látogatószámot illeti, bár pontos számokat nem osztottak meg velünk. Ez nagyban köszönhető a frissen startolt kaszinónak, ami remek lehetőséget nyújt arra, hogy elverjük a játékban vérrel és verítékkel megszerzett pénzünket.

Hirdetés

A GTA V már eddig is szinte minden rekordot megdöntött és úgy néz ki, hogy a siker napjai még nincsenek leáldozóban; a maga 110 millió eladott példányával az egyik legsikeresebb játék, ami valaha megjelent. Ehhez nagyban hozzájárul a játék online része is, az ezt övező érdeklődés az idővel (és persze a folyamatos frissítgetésekkel, tartalmi újításokkal) pedig csak egyre nő. 

Pontos számokat nem osztott meg a stúdió, azt viszont elárulták, hogy egyrészt július 23-án jelentkezett be a legtöbb felhasználó a játékba, valamint a múlt heti volt a leglátogatottabb hét a GTA Online történetében. Legutóbb 2015 novemberében kaptunk pontos betekintés a látogatószámokba, ez akkor 8 millió játékost jelentett egy hét alatt. Ebből már következtetni tudunk, hogy nagyjából hány embert mozgatott meg a kaszinós frissítés.

Ti kipróbáltátok már? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)