Hirdetés

Grand Theft Auto Online - ünnepi ajándékosztás!

|

Los Santos sem úszhatja meg szárazon az ünnepi őrületet , a Rockstar csapata pedig mindent megtesz, hogy meghitté tegye a bankrablást.

Hirdetés

Egy szóval sem mondhatja senki, hogy a Rockstar nem foglalkozik a Grand Theft Auto Online játékosaival, hiszen egyik meglepetés jön a másik után, folyamatosan jönnek az új tartalmak és játékmódok, mindenki találhat valami neki tetszőt. Természetesen ez az ünnepek alatt sincs másképp, ugyanis a cég számos meglepetéssel készül a karácsonyt Los Santos-ban ünneplőknek.

Első körben a játék különféle karácsonyi témájú kiegészítőkkel bővül, leginkább új ruhákkal és mindenféle vicces maszkokkal. Fontos, hogy ezek a tárgyak csak január 5-ig lesznek majd elérhetőek.

 

Ezzel szemben sokkal hosszabb távra terveztek a legújabb Snapmatic frissítéssel, ami olyan új fegyvereket ad a rendíthetetlen selfie-gyártók kezébe mint a különböző szűrők, arckifejezések, keretek és a Meme Creator mód.

Akinek még ez sem lenne elég (mert hát miért is lenne?), azt a karácsony szezon ideje alatt különböző leárazások várják, legyen szó fegyverekről, luxus járgányokról, vagy lakásokról. A teljes listáért tessék nyugodtan átugrani a Rockstar bejegyzésére.

Nektek hogy tetszik? Pörög még nálatok a Grand Theft Auto Online?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)