Hirdetés

GTA Online - leárazásokat és egy új verdát hozott az új update

|

Durván jól profitálhatnak a a felhasználók a GTA Online legújabb frissítéséből, hiszen csomó bevételszerzési lehetőség adódik, továbbá bekerült egy új szépség, a Dewbauchee Rapid GT Classic is.

Hirdetés

Talán megirigyelte a PlayerUnknown's Battlegrounds sikerét, talán csak nem jól időzített, mindenesetre a legutóbbi frissítéssel kiadta a Rockstar a saját túlélőmódját a Grand Theft Auto Online-hoz, a Machine Wars pedig kifejezetten szórakoztató lett. 

Hirdetés

Azóta persze újabb tartalmak és lehetőségek kerültek be a játékba, élen a Dewbauchee Rapid GT Classic névre hallgató, durván testreszabható vintage verdával, amellyel már bárki villoghat a Legendary Motorsportnak köszönhetően. A stúdió szeptember 18-ig kiterjesztette a Motor Wars módra érvényes dupla RP-t és pénzjutalmat is, de a Stunt Race futamaira és a Smuggler's Run Sell Missions küldetésere is ez az akció vonatkozik. Ezenfelül a "SecuroServ Employee Appreciation Week" keretében a testőrök és munkatársak szintén kétszer annyi bevételt kapnak, mint máskor, érdemes segíteni. Az aktuális prémium verseny, a Big M motorfutam és az "LSIA" time trial szintén szeptember 18-ig tart. 

Az így megszerzett zöldhasúakat pedig gyorsan el is verhetjük, ugyanis számos kedvezmény van érvényben: 25% jön le a repülőgépek árából a Hanger Worksopban, valamint ugyanennyivel olcsóbbak a légi járművek motor- és páncélfejlesztései is. Sokat spórolhatunk akkor is, ha most vásárolunk meg olyan járgányokat, mint a Truffade Nero és a Pegassi Tempesta, amikhez 25%-kal kedvezőbbek a tuningolási árak. Ti lecsaptok valamelyikre?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)