Hirdetés

GTA: San Andreas a neten...

|

Az előző két napban megjelent a különféle fájlcserélő rendszereken egy gtasa karaktersorral ellátott fájlocska. Miután nagyon sokan letöltötték, kiderült, hogy csak kacsa az egész, mert csak egy másik játék image állománya volt erre átnevezve. Nagy meglepetésként érte a játékosok egy részét, mikoris tegnap este valóban felkerült a játék PS2-es változata az egyes warez oldalakra. A Rockstar elmondta, hogy nem tudja miképpen történhetett ez, azonban ígéretet tett arra, hogy komoly nyomozást indít. A játéknak eredetileg egy hét múlva kellett volna a boltokba kerülnie, a PC-s változatra pedig még jövő nyárig várhatunk.

Hirdetés

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)