Hirdetés

Grand Theft Auto V - már Hulkként is zúzhatunk a városban

|

Egy új modnak köszönhetően Hulk bőrébe bújva járhatjuk be, illetve pusztíthatjuk el a GTA V világát.

Hirdetés

A Grand Theft Auto V legjobb modderei egészen elképesztő dolgokat képesek alkotni. A JulioNiB néven működő srác a Ghost Rider, Vasember, Dragon és Crysis modok után elhozta a Hulkot is a játékba.

Hirdetés

A Hulk karaktere természetesen szupererős, gyorsan gyógyul, hatalmasakat tud ugrani, na és persze a szupergyors futás és a támadások sem maradtak ki a repertoárjából. A karaktert irányítva járókelőkel, autókat és különböző tereptárgyakat is meg tudunk ragadni, hogy szimplán eldobjuk vagy fegyverként használjuk azokat. Nézzétek meg mozgás közben is a GTA V Hulkját:

Az említett képességeken kívül a falmászás lehetősége szinte az összes épületen működik, és az irányítás sincs túlbonyolítva - egyszerűen mindig feljebb kell ugrani, majd megkapaszkodni, hogy könnyedén haladjunk.

A modot erre a linkre kattintva érhetitek el. Szükséges hozzá egy naprakész Script Hook V.NET program is - azt itt éritek el.

Ti kipróbáljátok magatokat Hulkként a GTA V-ben?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)