Hirdetés

GTA V - Továbbra sincs hivatalos megjelenési dátum

|

Általában széles mosollyal fogadjuk az üzleti jelentéseket, hiszen projektek megjelenéseiről értesülhetünk, de a GTA V csak nem akar bemutatkozni.

Hirdetés

Februárban még arról szóltak a pletykák, hogy talán májusban lesz a nagy nap és a GTA V végre megmutatja magát a nagyérdeműnek, ám már augusztus van és sehol a játék. Elérkezett a június, majd egy októberi dátumtól volt hangos a sajtó, ami a Take-Two üzleti jelentése szerint szintén kacsa.

Úgy döntött a Take-Two, hogy elénk tárja az aktuális pénzügyi év első negyedévének eredményeit, amiből rengeteg érdekes információt szűrhetünk le. Az egyik legfontosabb konklúzió a Take-Two számára, hogy veszteségekkel zárták a negyedévet a Max Payne 3 és a Spec Ops: The Line a vártál rosszabb bevételei miatt. Számokra váltva a szavakat azt kaphatjuk eredményül, hogy 110.8 milliós veszteséget könyvelhetnek el (a nettó bevétel 226.1 millió dollár volt) az elmúlt három hónapban a tavalyi 8.1 milliós hiánnyal szemben, ami rendkívüli visszaesésről ad tanúbizonyságot. Annak ellenére történt mindez, hogy a Max Payne harmadik részéből több, mint 3 millió darabot szállítottak le.

A másik rendkívül szomorú hír a Grand theft Auto V megjelenéséből fakad, ugyanis a Take-Two kiadott jelentéséből kiderül, hogy TBA címmel lett ellátva a játék premierje, ami lényegében azt jelenti, hogy leghamarabb csak jövő márciusban vagy annál később kerülhet kiadásra. Mindezt ellensúlyozandó, a cég vezérigazgatója, Strauss Zelnick külön kiemelte a jelentésben, hogy a Grand theft Auto V fejlesztése rendkívül jól halad.

Vajon mikor kapunk kézhez igazi konkrétumokat is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)