Hirdetés

Guild Wars 2 - A karakterosztályok nyitóképsorai

|

A fél világ Guild Wars 2 lázban ég és ezt az ArenaNet jól tudja, ezért olajat öntve a tűzre kiadta a karakterosztályok nyitóvideóit.

Hirdetés

A hétvége során kezdődik meg a Guild Wars 2 véglegesnek mondható bétája, ez az utolsó lehetőség azoknak a játékosoknak, akik nem szeretnék megvásárolni, de kipróbálni annál inkább az ArenaNet online szerepjátékát.

A Guild Wars 2 premierje augusztus 28-ra tehető, a fejlesztők pedig az utolsó béta hétvégére való tekintettel kiadták a karakterosztályok nyitóképsorait, hogy felcsigázzanak minket a béta előtt. Érdemes végignézni a mozgóképeket, hiszen tetszetős, remekül megkomponált animációkkal van dolgunk.

Charr:

Norn:

Human:

Asura:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)