Hirdetés

Guild Wars 2 - Bemutatkozik a Warrior kaszt

|

A Guild Wars 2 némileg szakít a legtöbb MMORPG-ben megszokott felállással: a harcos itt healer nélkül is megállja a helyét.

Hirdetés

A Guild Wars 2 kapcsán az NCSoft és az ArenaNet tartott egy béta-hétvégét a sajtó néhány szerencsés képviselőjének, mely eseményen részt vett az IGN csapata is, akik a részvételt követően rögtön közzé tették a Warrior kaszt bemutatásáról készült videót.

Ha beigazolódni látszik sejtésünk és az NCSoft tehetséges munkatársai véghez viszik azt, amit eddig ígértek és terveztek, akkor a Guild Wars 2 esetében lehetséges, hogy 2012 legjobb MMO-ját tisztelhetjük majd. A friss, Warrior kasztot bemutató videóban láthatjuk a karaktert harc közben, de ne feledjétek: az alábbi videó egy alacsony szintű harcossal készült, a további játékidő rengeteg lehetőséget és potenciált foglal magában.

A Guild Wars 2 valamikor 2012 folyamán jelenik meg személyi számítógépekre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)