Hirdetés

Guild Wars 2 - Előzetesen az első karakter és quest

|

A Guild Wars után több száz évvel játszódó második rész karaktereinek kreálása nem lett nehezebb, de kezdők számára érdekes lehet vásárlás előtt.

Hirdetés

Bár a Guild Wars 2 tetemes felhasználóbázisából eddig 3000-nél is több játékost vágtak ki, a VG247 kedvét semmi sem törheti és szeretnék megnyerni az MMO stílusban pólyásnak számító újoncokat is.

Mindezt nem mással szeretnék elérni, mint egy "Hogyan kreálj karaktert és hogyan teljesítsd az első küldetésed" kérdéseket boncolgató gameplay előzetessel, amelyben a Charr faj kezdését szemlélhetjük végig és nem hiányozhat a szórásból a legelső quest sem. Guild Wars 2 újoncok előnyben!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)