Hirdetés

Guild Wars 2 - Jeremy Soule 4 lemezes soundtrackje megvásárolható

|

A Guild Wars 2 Collector's Edition mellé is jár egy zenei CD, ámde az csak egy korong - a neves komponista most egy 4 lemezes verziót adott ki.

Hirdetés

A DirectSong segítségével, amely több Jeremy Soule anyagot is kiadott már előrendelhető a 4 lemezes Guild Wars 2 zenei kíséret, album, hasonlóan a szintén Soule által komponált 4 lemezes Skyrim csomaghoz. 

Aki már játszott a Guild Wars 2-vel, az tudja, hogy a Mester ismét nagyott alkotott és a 4 korongért kért 30 dolláros ár (csak fizikai hordozón lesz kapható) egyáltalán nem sok, sőt... Aki pedig igazi rajongó, annak vétkes könnyelműség lenne megelégedni akár a CE egy korongos "válogatásával" is.

Izelítőként íme az emberek fő témája: 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)